chiptuning: elke Mini Cooper S auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Cooper S?

De ecu software van uw Mini Cooper S auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mini Cooper S auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mini Cooper S kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mini Cooper S zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Mini

Geluid klinkt sportiever

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mini Cooper S?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Mini Cooper S worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mini Cooper S chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini Cooper S past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mini Cooper S. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mini Cooper S in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Cooper S chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Goede Mini Cooper Schiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mini Cooper S OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Cooper S is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mini Cooper S auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Mini Cooper S ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mini Cooper S er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Cooper S chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mini Cooper S tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mini Cooper S chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mini Cooper S chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mini Cooper Ssoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Mini Cooper S kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Mini Cooper S halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Mini Cooper S zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Mini Cooper S eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Mini Cooper S beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Onze vestigingen kun jij beneden bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mini Cooper S auto.

Daarom is je Mini Cooper S al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini Cooper S zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini Cooper S doen.