chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lotus Elise chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Lotus Elise auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Lotus auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Lotus Elise auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Lotus Elise op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Lotus Elise worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lotus Elise specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lotus Elise auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lotus Elise auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lotus Elise. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Lotus Elise een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lotus Elise auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lotus Elise in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat

Goede Lotus Elisechiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lotus Elise motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lotus Elise OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lotus Elise is een geliefde methode om je Lotus Elise te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Lotus Elise chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Lotus Elise ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Lotus Elise auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Lotus Elise auto!

Chiptuning Lotus Elise Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lotus Elise auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lotus Elise chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lotus Elise wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Lotus Elise.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lotus Elise autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Lotus Elise kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Lotus Elise fabrikant het maximale uit je auto Lotus Elise halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Lotus Elise chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over Lotus Elise eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Lotus Elise. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Lotus Elise kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Lotus Elise is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hieronder kunt u al de tuning vestigingen zien:Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Lotus Elisebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij