Lotus Elise SC 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lotus elise sc 220pk

Stage 1 Lotus Elise SC 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 240pk +9.1%
Koppel 250nm 280nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1796 CC
Type ecu EFI T4 & EFI T6E
Compressieverhouding 11,5 : 1
Boring X slag 82,0 X 85,0 mm
Motornummer 2ZZ-GE

Lotus tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lotus Elise SC 220pk auto chiptunen?

De ecu van uw Lotus Elise is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lotus Elise SC 220pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Lotus Elise SC 220pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Lotus Elise meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Lotus Elise SC 220pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lotus Elise SC 220pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lotus Elise SC 220pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Lotus Elise SC 220pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lotus Elise SC 220pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lotus Elise SC 220pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lotus Elise SC 220pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lotus Elise SC 220pk
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Lotus Elise SC 220pk motor tuning:

Voor het Lotus Elise SC 220pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lotus Elise SC 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Lotus Elise SC 220pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lotus Elise SC 220pk.

Daardoor is dit een voordelige Lotus Elise SC 220pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Lotus Elise SC 220pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Lotus Elise SC 220pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lotus Elise SC 220pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lotus Elise SC 220pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lotus Elise SC 220pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Lotus Elise SC 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lotus Elise SC 220pk haalt.

Deze vorm van Lotus Elise SC 220pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Lotus Elise SC 220pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Lotus Elise SC 220pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Lotus Elise SC 220pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lotus auto, zonder dat hierbij veranderingen Lotus baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Lotus al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lotus auto en bent u uw auto dus even kwijt.