Lotus Elise S 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lotus elise s 136pk

Stage 1 Lotus Elise S 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 150pk +10.3%
Koppel 160nm 180nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft tuning Lotus Elise S 136pk?

De ecu software van uw Lotus Elise is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Lotus kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Lotus Elise zult u merken dat uw Lotus Elise veel lekkerder gaat door Lotus Elise tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Lotus Elise S 136pk:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Lotus Elise S 136pk​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Lotus Elise S 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lotus Elise S 136pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lotus Elise S 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Lotus Elise S 136pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lotus Elise S 136pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Lotus Elise S 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Lotus Elise S 136pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lotus auto

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Lotus Elise S 136pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Lotus Elise S 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lotus Elise S 136pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Lotus Elise S 136pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lotus Elise S 136pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lotus Elise S 136pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lotus Elise S 136pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lotus Elise S 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Lotus Elise S 136pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lotus Elise S 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lotus Elise S 136pk.

Zo doen wij naast Lotus Elise S 136pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Lotus al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lotus auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lotus doen.