Lotus Exige 1.8 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lotus exige 1.8 192pk

Stage 1 Lotus Exige 1.8 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 205pk +6.8%
Koppel 185nm 200nm +8.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Lotus Exige 1.8 192pk kan doen:

De ecu software van uw Lotus Exige is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Lotus Exige 1.8 192pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Lotus Exige 1.8 192pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Lotus
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Lotus

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Lotus Exige 1.8 192pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lotus Exige 1.8 192pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Lotus Exige 1.8 192pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lotus Exige 1.8 192pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lotus auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Lotus Exige 1.8 192pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lotus Exige 1.8 192pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lotus Exige 1.8 192pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Lotus Exige 1.8 192pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Lotus Exige 1.8 192pk.

Daardoor is dit een goedkope Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lotus Exige 1.8 192pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Lotus Exige 1.8 192pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lotus Exige 1.8 192pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lotus Exige 1.8 192pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning genoemd. Je Lotus Exige 1.8 192pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lotus Exige 1.8 192pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lotus Exige 1.8 192pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lotus auto, zonder dat hierbij aanpassingen Lotus baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lotus auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lotus dus even kwijt.