Lotus Europa SC 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lotus europa sc 220pk

Stage 1 Lotus Europa SC 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 240pk +9.1%
Koppel 272nm 360nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lotus Europa SC 220pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Lotus Europa is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Lotus Europa SC 220pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lotus auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Lotus Europa SC 220pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Lotus Europa SC 220pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Lotus Europa SC 220pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Lotus
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lotus Europa SC 220pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Lotus Europa SC 220pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lotus Europa SC 220pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Lotus Europa SC 220pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Lotus Europa SC 220pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Lotus Europa SC 220pk motor tuning:

Voor het Lotus Europa SC 220pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lotus Europa SC 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Lotus Europa SC 220pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lotus Europa SC 220pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Lotus Europa SC 220pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lotus Europa SC 220pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lotus Europa SC 220pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Lotus Europa SC 220pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lotus Europa SC 220pk genoemd. Hierbij pas je de Lotus Europa SC 220pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Lotus Europa SC 220pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lotus Europa SC 220pk.

Diepgaande kennis over Lotus Europa SC 220pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lotus Europa SC 220pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lotus Europa SC 220pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Lotus Europa SC 220pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Lotus Europa SC 220pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lotus , zonder dat hierbij aanpassingen Lotus baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lotus auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.