Lotus Elise Elise Cup 246pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lotus Elise Elise Cup 246pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 246pk 265pk +7.7%
Koppel 250nm 270nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Lotus Elise Elise Cup 246pk?

De ecu software van uw Lotus Elise is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Lotus Elise Elise Cup 246pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Lotus Elise met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Lotus Elise Elise Cup 246pk gaat u merken dat uw Lotus Elise Elise Cup 246pk veel lekkerder gaat door Lotus Elise chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Lotus Elise meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lotus Elise Elise Cup 246pk
 • Meer performance
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Lotus Elise Elise Cup 246pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Lotus Elise Elise Cup 246pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lotus Elise Elise Cup 246pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Lotus Elise Elise Cup 246pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Lotus Elise Elise Cup 246pk.

Veilige auto tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Lotus Elise Elise Cup 246pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lotus Elise Elise Cup 246pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lotus Elise Elise Cup 246pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Lotus Elise Elise Cup 246pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lotus Elise Elise Cup 246pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Lotus Elise Elise Cup 246pk ECU niet te ontmantelen.

Je Lotus Elise Elise Cup 246pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Lotus Elise Elise Cup 246pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lotus Elise Elise Cup 246pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lotus Elise Elise Cup 246pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lotus Elise Elise Cup 246pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Lotus Elise Elise Cup 246pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lotus Elise Elise Cup 246pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lotus Elise Elise Cup 246pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Lotus Elise Elise Cup 246pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Lotus Elise Elise Cup 246pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lotus , zonder dat hierbij aanpassingen Lotus baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lotus auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lotus doen.