chiptuning Jaguar X Type op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar X Type chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Jaguar X Type auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar X Type veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Jaguar X Type auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jaguar X Type?​

Voor stage one tunen Jaguar X Type plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Jaguar X Type auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Jaguar X Type chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar X Type past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar X Type. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar X Type auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Jaguar X Type chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar X Type auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede Jaguar X Type chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Jaguar X Type motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jaguar X Type OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar X Type is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar X Type auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Jaguar X Type chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar X Type auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Jaguar X Type auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Jaguar X Type chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar X Type. Je Jaguar X Type wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Jaguar X Type is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Jaguar X Type kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar X Type kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar X Type.

Zo doen wij naast chiptuning Jaguar X Type ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Jaguar X Type fabrikant kan veranderen en je Jaguar X Type kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Jaguar X Type fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco tuning Jaguar X Type.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:We zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar X Type auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar X Typebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar X Type.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar X Type auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij