Jaguar X Type 2.2D 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar x type 2.2d 155pk

Stage 1 Jaguar X Type 2.2D 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 185pk +19.4%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar X Type 2.2D 155pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Jaguar X Type 2.2D 155pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Jaguar X Type 2.2D 155pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto motor tuning.

Door het tunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Jaguar X Type 2.2D 155pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar X Type 2.2D 155pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Jaguar X Type 2.2D 155pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar X Type 2.2D 155pk
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Jaguar X Type 2.2D 155pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Jaguar X Type 2.2D 155pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Jaguar X Type 2.2D 155pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Exclusief gebruik van goede Jaguar X Type 2.2D 155pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jaguar X Type 2.2D 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Jaguar X Type 2.2D 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Jaguar X Type 2.2D 155pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jaguar X Type 2.2D 155pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar X Type 2.2D 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Jaguar X Type 2.2D 155pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar X Type 2.2D 155pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Jaguar X Type 2.2D 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar X Type 2.2D 155pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Seat externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.