Jaguar X Type 3.0 V6 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jaguar X Type 3.0 V6 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 245pk +6.1%
Koppel 284nm 305nm +7.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Jaguar X Type 3.0 V6 231pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar X Type 3.0 V6 231pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Jaguar X Type tunen. Je Jaguar X Type zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar X Type 3.0 V6 231pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Jaguar X Type 3.0 V6 231pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar X Type 3.0 V6 231pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Jaguar X Type 3.0 V6 231pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Jaguar X Type 3.0 V6 231pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar X Type 3.0 V6 231pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Jaguar X Type 3.0 V6 231pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Jaguar X Type 3.0 V6 231pk OBD chiptuning

OBD tuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Jaguar X Type 3.0 V6 231pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Jaguar X Type 3.0 V6 231pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar X Type 3.0 V6 231pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Jaguar X Type 3.0 V6 231pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Lamborghini ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.