Jaguar XF 2.2 D 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.2 d 190pk

Stage 1 Jaguar XF 2.2 D 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 235pk +23.7%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk?

De ecu software van uw Jaguar XF 2.2 D 190pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Jaguar XF een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Jaguar XF 2.2 D 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XF 2.2 D 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Jaguar XF meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Jaguar XF 2.2 D 190pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Jaguar XF 2.2 D 190pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.2 D 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XF 2.2 D 190pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Jaguar XF 2.2 D 190pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • De beste Jaguar XFchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor uw Jaguar XF 2.2 D 190pk auto kan doen:

Methodes voor Jaguar XF 2.2 D 190pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Jaguar XF 2.2 D 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Jaguar XF 2.2 D 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Jaguar XF 2.2 D 190pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jaguar XF 2.2 D 190pk met meer performance, zonder dat je Jaguar XF 2.2 D 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar XF 2.2 D 190pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk. Je Jaguar XF 2.2 D 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Jaguar XF 2.2 D 190pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar XF 2.2 D 190pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF 2.2 D 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar dus even kwijt.