Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 3.0 v6 supercharged 380pk

Stage 1 Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 400pk +5.3%
Koppel 460nm 500nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Jaguar auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jaguar auto
 • Goede Jaguar F typetuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk motor tuning:

Voor het Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk is een populaire manier om je Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 380pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.