Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 3.0 v6 sc turbo 340pk

Stage 1 Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jaguar XF is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Jaguar XF chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk
 • Meer performance
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk motor tuning:

Voor het Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk is een veelvoorkomende manier om je Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk. Met deze methode hoef je zelfs de Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk!

Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 3.0 V6 SC Turbo 340pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jaguar auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.