Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf sportbrake 2.2d 163pk

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 235pk +44.2%
Koppel 400nm 520nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Jaguar XF Sportbrake is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel uit uw Jaguar
 • Meer rijplezier uit uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk.

Daardoor is dit een goedkope Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk. Met deze manier moet je zelfs de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk!

Chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk. Je Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Jaguar XF Sportbrake 2.2D 163pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.