Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 5.0 v8 supercharged 450pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk kan doen:

De ecu software van uw Jaguar F type is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chip tuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Jaguar F typechiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk!

Stage 2 Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jaguar F type 5.0 V8 Supercharged 450pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.