Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f type 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Jaguar auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk veel soepelder gaat door Jaguar F type tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Jaguar F typetuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk auto kan doen:

Methodes voor Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk.

Hierdoor is dit een goedkope Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk. Via deze manier hoef je zelfs de Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Jaguar F type 3.0 V6 Supercharged 340pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar , zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.