Jaguar S Type 2.7D 207pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar s type 2.7d 207pk

Stage 1 Jaguar S Type 2.7D 207pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 207pk 240pk +15.9%
Koppel 435nm 520nm +19.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar S Type 2.7D 207pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar S Type 2.7D 207pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Jaguar S Type 2.7D 207pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Jaguar S Type 2.7D 207pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Jaguar S Type tunen. Je Jaguar S Type 2.7D 207pk zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar S Type 2.7D 207pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar S Type 2.7D 207pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar S Type 2.7D 207pk.

De chiptuning Jaguar S Type 2.7D 207pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Jaguar S Type 2.7D 207pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar S Type 2.7D 207pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Jaguar S Type 2.7D 207pk wordt!
 • De beste Jaguar S Typechiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar S Type 2.7D 207pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jaguar S Type 2.7D 207pk OBD chiptuning

OBD tuning Jaguar S Type 2.7D 207pk is een geliefde methode om je Jaguar S Type 2.7D 207pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Jaguar S Type 2.7D 207pk.

Hierdoor is dit een goedkope Jaguar S Type 2.7D 207pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Jaguar S Type 2.7D 207pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Jaguar S Type 2.7D 207pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Jaguar S Type 2.7D 207pk met meer performance, zonder dat je Jaguar S Type 2.7D 207pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jaguar S Type 2.7D 207pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar S Type 2.7D 207pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar S Type 2.7D 207pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar S Type 2.7D 207pk haalt.

Voor wie alles uit hun Jaguar S Type 2.7D 207pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Jaguar S Type 2.7D 207pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar S Type 2.7D 207pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.