Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xj 5.0 v8 supercharged 510pk

Stage 1 Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 510pk 560pk +9.8%
Koppel 625nm 700nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar XJ is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar XJ veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk wordt!

Verschillende vormen Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk. Zonder de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XJ 5.0 V8 Supercharged 510pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jaguar al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar dus even kwijt.