Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.7 tdv6 207pk

Stage 1 Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 207pk 240pk +15.9%
Koppel 435nm 520nm +19.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Jaguar XF is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Jaguar XF chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XF veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Jaguar
 • Sneller optrekken uit uw Jaguar

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk?​

Voor stage 1 tuning Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Jaguar XFchiptuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk wordt!

Verschillende vormen Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk motor tuning:

Voor het Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Jaguar XF 2.7 TDV6 207pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jeep externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Jaguar auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.