Jaguar XF 2.2 D 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.2 d 200pk

Stage 1 Jaguar XF 2.2 D 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 2.2 D 200pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Jaguar XF heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Jaguar XF 2.2 D 200pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Jaguar XF meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer koppel uit uw Jaguar
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF 2.2 D 200pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jaguar XF 2.2 D 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.2 D 200pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk
 • Gebruik van goede Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Jaguar XF 2.2 D 200pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk wordt!

Verschillende vormen Jaguar XF 2.2 D 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jaguar XF 2.2 D 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.2 D 200pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar XF 2.2 D 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jaguar XF 2.2 D 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jaguar XF 2.2 D 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Jaguar XF 2.2 D 200pk!

Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF 2.2 D 200pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XF 2.2 D 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.2 D 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XF 2.2 D 200pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jaguar XF 2.2 D 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF 2.2 D 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning MAN
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jaguar auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw Jaguar dus even kwijt.