Jaguar X Type 2.5 V6 194pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar x type 2.5 v6 194pk

Stage 1 Jaguar X Type 2.5 V6 194pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 194pk 210pk +8.2%
Koppel 244nm 264nm +8.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jaguar X Type vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Jaguar X Type door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Jaguar X Type tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar X Type 2.5 V6 194pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Jaguar X Type zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid uit uw Jaguar
 • Comfortabeler rijden​ met uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar X Type 2.5 V6 194pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar X Type 2.5 V6 194pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Jaguar X Type 2.5 V6 194pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Jaguar X Type 2.5 V6 194pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Jaguar X Type 2.5 V6 194pk.

Veilige chiptuning

 • De beste Jaguar X Typechiptuning software in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Jaguar X Type 2.5 V6 194pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jaguar X Type 2.5 V6 194pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jaguar X Type 2.5 V6 194pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar X Type 2.5 V6 194pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar X Type 2.5 V6 194pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Jaguar X Type 2.5 V6 194pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar X Type 2.5 V6 194pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar X Type 2.5 V6 194pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Jaguar X Type 2.5 V6 194pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Jaguar X Type 2.5 V6 194pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Mini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Jaguar .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar auto doen.