chiptuning Infiniti FX: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti FX auto kan doen:

De ecu van uw Infiniti FX is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Infiniti FX kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Infiniti

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Infiniti FX?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Infiniti FX auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Infiniti FX chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Infiniti FX.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Infiniti FX auto waarborgen. Zonder uw Infiniti FX voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Infiniti FX auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Infiniti FX chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Infiniti FXchiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti FX kan doen:

Methodes voor Infiniti FX motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Infiniti FX OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Infiniti FX chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti FX.

Hierdoor is dit een voordelige Infiniti FX chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Infiniti FX auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het Infiniti FX auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Infiniti FX!

Infiniti FX chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Infiniti FX plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Infiniti FX. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Infiniti FX auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Infiniti FX kan doen:

Gespecialiseerde notie over Infiniti FX ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Infiniti FX kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Infiniti FX.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Infiniti FX kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Infiniti FX halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over Infiniti FX eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Infiniti FX. Je kan je ECU (de computer van je auto Infiniti FX) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Infiniti FX ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Infiniti FX is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de vestigingen bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.