Infiniti FX 3.0d 238pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti fx 3.0d 238pk

Stage 1 Infiniti FX 3.0d 238pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 238pk 280pk +17.6%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Infiniti FX 3.0d 238pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Infiniti FX vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Infiniti motor tuning.

Door het chiptunen van uw Infiniti auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Infiniti FX chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik van uw Infiniti FX 3.0d 238pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Infiniti FX 3.0d 238pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Infiniti FX 3.0d 238pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Infiniti FX 3.0d 238pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Infiniti FX 3.0d 238pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Infiniti FX 3.0d 238pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Infiniti FX 3.0d 238pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Infiniti FX 3.0d 238pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor u Infiniti FX 3.0d 238pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Infiniti FX 3.0d 238pk tuning files
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Infiniti FX 3.0d 238pk wordt!

Verschillende vormen Infiniti FX 3.0d 238pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Infiniti FX 3.0d 238pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti FX 3.0d 238pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti FX 3.0d 238pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Infiniti FX 3.0d 238pk. Zonder de Infiniti FX 3.0d 238pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Infiniti FX 3.0d 238pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Infiniti FX 3.0d 238pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Infiniti FX 3.0d 238pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Infiniti FX 3.0d 238pk genoemd. Hierbij pas je de Infiniti FX 3.0d 238pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Infiniti FX 3.0d 238pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Infiniti FX 3.0d 238pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti FX 3.0d 238pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti , zonder dat hierbij aanpassingen Infiniti baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Infiniti auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.