Infiniti FX 3.0d 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Infiniti fx 3.0d 211pk

Stage 1 Infiniti FX 3.0d 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 280pk +32.7%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti FX 3.0d 211pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Infiniti FX is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het chippen van uw Infiniti kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Infiniti FX chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenInfiniti FX 3.0d 211pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti FX 3.0d 211pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Infiniti FX 3.0d 211pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Infiniti FX 3.0d 211pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Infiniti FX 3.0d 211pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Infiniti FX 3.0d 211pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Infiniti FX 3.0d 211pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti FX 3.0d 211pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Infiniti FX 3.0d 211pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Infiniti FXchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Infiniti FX 3.0d 211pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Infiniti FX 3.0d 211pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Infiniti FX 3.0d 211pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Infiniti FX 3.0d 211pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Infiniti FX 3.0d 211pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Infiniti FX 3.0d 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Infiniti FX 3.0d 211pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Infiniti FX 3.0d 211pk. Je Infiniti FX 3.0d 211pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Infiniti FX 3.0d 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Infiniti FX 3.0d 211pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Infiniti FX 3.0d 211pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Infiniti FX 3.0d 211pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Infiniti dus even kwijt.