Infiniti FX 3.7 V6 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Infiniti FX 3.7 V6 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 350pk +9.4%
Koppel 360nm 385nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Infiniti FX 3.7 V6 320pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Infiniti FX is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Infiniti FX door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Infiniti FX chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti FX 3.7 V6 320pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Infiniti FX 3.7 V6 320pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Infiniti FX 3.7 V6 320pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk kan doen:
 • Goede Infiniti FXtuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Infiniti FX 3.7 V6 320pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Infiniti FX 3.7 V6 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Infiniti FX 3.7 V6 320pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti FX 3.7 V6 320pk.

Hierdoor is dit een voordelige Infiniti FX 3.7 V6 320pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Infiniti FX 3.7 V6 320pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Infiniti FX 3.7 V6 320pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Infiniti FX 3.7 V6 320pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Infiniti FX 3.7 V6 320pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Infiniti FX 3.7 V6 320pk haalt.

Deze vorm van Infiniti FX 3.7 V6 320pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Infiniti FX 3.7 V6 320pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Infiniti .

Daarom is je Infiniti al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.