Infiniti QX30 2.0T 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Infiniti QX30 2.0T 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 250pk +18.5%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Infiniti QX30 2.0T 211pk auto kan doen:

De ecu van uw Infiniti QX30 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Infiniti QX30 2.0T 211pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Infiniti QX30 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Infiniti QX30 2.0T 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Infiniti QX30 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Infiniti
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenInfiniti QX30 2.0T 211pk?​

Bij stage 1 tunen Infiniti QX30 2.0T 211pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Infiniti QX30 2.0T 211pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Infiniti QX30 2.0T 211pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Infiniti QX30 2.0T 211pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Infiniti QX30 2.0T 211pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Infiniti QX30 2.0T 211pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Infiniti auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Infiniti QX30 2.0T 211pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Infiniti QX30 2.0T 211pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Infiniti QX30 2.0T 211pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Infiniti QX30 2.0T 211pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Infiniti QX30 2.0T 211pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Infiniti QX30 2.0T 211pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Infiniti QX30 2.0T 211pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Infiniti QX30 2.0T 211pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Infiniti QX30 2.0T 211pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Infiniti QX30 2.0T 211pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Infiniti QX30 2.0T 211pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti auto, zonder dat hierbij aanpassingen Infiniti baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Infiniti auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.