chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Hyundai Matrix auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Hyundai  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Matrix gaat u opHyundai Matrixen dat uw Hyundai Matrix auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Hyundai Matrix auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai Matrix

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Hyundai Matrix plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Matrix een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Hyundai Matrix worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Hyundai Matrix chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Matrix auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Matrix auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Matrix. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Matrix chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Matrix motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Matrix OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Hyundai Matrix chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Hyundai Matrix.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Hyundai Matrix chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Hyundai Matrix auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai Matrix met meer kracht, zonder dat je Hyundai Matrix auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Hyundai Matrix

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai Matrix plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Matrix auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Matrix genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Hyundai Matrix auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over Hyundai Matrix ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Hyundai Matrix! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Hyundai Matrix je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over eco tuning Hyundai Matrix.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Hyundai Matrix is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai Matrix auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai Matrix auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai Matrix auto doen.