Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai matrix 1.5 crdi 82pk

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 112pk +36.6%
Koppel 187nm 240nm +28.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Matrix een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Hyundai auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Hyundai
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk
 • Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat auto tuning voor uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk.

Daardoor is dit een goedkope Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk. Zonder de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk haalt.

Stage 2 chiptuning Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Matrix 1.5 CRDi 82pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw auto dus even kwijt.