chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Hyundai i30 auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Hyundai i30 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Hyundai i30 auto:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder

Meer plezier uit uw Hyundai i30​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai i30 specialist. Daarna sturen we de software van uw Hyundai i30 auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Hyundai i30 auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Hyundai i30 auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai i30 in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai i30

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van de beste Hyundai i30 tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Hyundai i30 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Hyundai i30 OBD chiptuning

OBD tuning op maat Hyundai i30 is een geliefde manier om je Hyundai i30 te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai i30 zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai i30 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Hyundai i30 auto. Zonder de Hyundai i30 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai i30 auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai i30 auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai i30 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Hyundai i30 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Hyundai i30 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai i30 auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai i30. Hierbij pas je de Hyundai i30 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai i30 auto haalt.

Deze vorm van Hyundai i30 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai i30 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Hyundai i30 kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Hyundai i30 fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Hyundai i30 eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Hyundai i30. Je kan je ECU (de computer van je auto Hyundai i30) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Hyundai i30 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Beneden is het mogelijk om al onze locaties zien: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai i30.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai i30 en bent u uw Hyundai i30 dus even kwijt.