Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 145pk +52.6%
Koppel 280nm 320nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk zult u merken dat uw Hyundai i30 veel soepelder rijdt door tuning Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk. Je Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Hyundai
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk.

De chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Hyundai i30chiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai i30 1.6 CRDi 95pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai , zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.