Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i30 1.6 crdi 90pk

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 145pk +61.1%
Koppel 235nm 320nm +36.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk is een veelvoorkomende manier om je Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk met meer kracht, zonder dat je Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai i30 1.6 CRDi 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Jeep
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.