chiptuning Hyundai i20 op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai i20?

De ecu software van uw Hyundai i20 auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Hyundai i20 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw Hyundai

Meer plezier uit uw Hyundai i20​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai i20 op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Hyundai i20 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai i20 chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai i20 engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai i20 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai i20. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Hyundai i20 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai i20 auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai i20 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai i20 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai i20 chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai i20 auto.

Daardoor is dit een goedkope Hyundai i20 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Hyundai i20 auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Hyundai i20 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Hyundai i20 auto!

Chiptuning Hyundai i20 Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Hyundai i20 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai i20 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai i20. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Hyundai i20 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Hyundai i20 auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Hyundai i20 auto wordt!

Specialistische Hyundai i20 ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai i20 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai i20 chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Hyundai i20 chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Hyundai i20 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Hyundai i20 halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Hyundai i20! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over Hyundai i20 eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Hyundai i20. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Hyundai i20 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto Hyundai i20 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van de locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai i20 auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai i20baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.