Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i20 1.4 cdri 90pk

Stage 1 Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Hyundai i20 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Hyundai
 • Meer performance uit uw Hyundai
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenHyundai i20 1.4 CDRi 90pk?​

Voor stage 1 tunen Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk kan worden!

Methodes voor Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai i20 1.4 CDRi 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Mercury ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Hyundai .

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.