Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk kan doen:

De ecu van uw Hyundai i20 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Hyundai auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk veel soepelder rijdt door tuning Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk​
 • Harder geluid uit uw Hyundai

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk?​

Voor stage één tuning Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede Hyundai i20chiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor u Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk kan doen:

Verschillende vormen Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk motor tuning:

Voor het Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai i20 1.4 CRDI 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.