Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai genesis 2.0 turbo 260pk

Stage 1 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 300pk +15.4%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Hyundai Genesis een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Genesis kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Hyundai Genesischiptuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk ECU niet te ontmantelen.

Je Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk ook verscheidene andere software modificaties voor Hyundai Genesis 2.0 Turbo 260pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.