Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai kona 1.6 crdi 115pk

Stage 1 Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Hyundai Kona is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Hyundai Kona veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw Hyundai

Hoe gaat dat precies, chippenHyundai Kona 1.6 CRDi 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk!

Stage 2 Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk.

Zo doen wij buiten Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Hyundai Kona 1.6 CRDi 115pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.