Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai getz 1.5 crdi 82pk

Stage 1 Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 102pk +24.4%
Koppel 187nm 230nm +23%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk?

De ecu software van uw Hyundai Getz is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Hyundai Getz een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Hyundai auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Hyundai Getz tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Hyundai

Hoe gaat dat precies, chiptuningHyundai Getz 1.5 CRDi 82pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk met meer performance, zonder dat je Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk chiptuning. Hierbij pas je de Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Getz 1.5 CRDi 82pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Nissan ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.