Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i20 1.4 crdi 75pk

Stage 1 Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk veel soepelder rijdt door Hyundai i20 tunen. Je Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk. Je Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Hyundai i20 1.4 CRDi 75pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

BMW zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.