chiptuning Chevrolet Trailblazer op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Trailblazer auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Trailblazer auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Chevrolet  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Chevrolet Trailblazer meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Trailblazer:​​

Sneller optrekken uit uw Chevrolet

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Trailblazer?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Trailblazer om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Trailblazer chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Trailblazer engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Chevrolet Trailblazer engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Trailblazer een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Chevrolet Trailblazer voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Trailblazer chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet Trailblazer motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Trailblazer OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chevrolet Trailblazer is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Trailblazer.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Trailblazer auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Trailblazer ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Trailblazer chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Trailblazer auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Trailblazer, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Trailblazer behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Trailblazer. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Trailblazer auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Trailblazer wordt!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Chevrolet Trailblazer producent je Chevrolet Trailblazer kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Chevrolet Trailblazer! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Chevrolet Trailblazer eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Chevrolet Trailblazer beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Chevrolet Trailblazer is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. De tuning locaties kun je hier beneden bekijken Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet Trailblazer dus even kwijt.