Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet trailblazer 5.3 v8 305pk

Stage 1 Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 447nm 470nm +5.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk ecu van uw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Trailblazer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Chevrolet Trailblazer zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Chevrolet Trailblazertuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor u Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk auto.

Zo doen wij buiten Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Chevrolet Trailblazer 5.3 V8 305pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Renault ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.