Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 195pk +19.6%
Koppel 380nm 445nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk?

De ecu software van uw Chevrolet Trailblazer is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk. Je Chevrolet Trailblazer zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer koppel uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk!

Stage 2 Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Trailblazer 2.5d 163pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.