Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 279pk 300pk +7.5%
Koppel 373nm 395nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet Trailblazer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Chevrolet Trailblazer meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Trailblazer 4.2i 279pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.