chiptuning Buick Verano: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Verano auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Buick Verano auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opBuick Veranoen dat uw Buick Verano auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Buick Verano meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Buick

Mooier geluid uit uw auto

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Buick Verano

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Buick Verano?​

Voor stage one chippen Buick Verano plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Buick Verano worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Buick Verano chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Verano auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Buick Verano. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Buick Verano voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Buick Verano chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

Goede Buick Veranochiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Buick Verano kan worden!

Verschillende vormen Buick Verano motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Buick Verano OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Buick Verano chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Buick Verano.

Daardoor is dit een goedkope Buick Verano chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Buick Verano auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Buick Verano ECU niet te ontmantelen.

Lees een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Buick Verano auto met meer kracht, zonder dat je Buick Verano er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Verano chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Buick Verano plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Verano. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Buick Verano auto haalt.

Voor wie alles uit hun Buick Verano auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Buick Verano auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Buick Verano kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Buick Verano halen.

Ja, je auto Buick Verano chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Buick Verano chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over eco tuning Buick Verano.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Buick Verano. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Buick Verano ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al onze chiptuning locaties bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick Verano.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick Verano zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.