Buick Verano 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick verano 2.0 turbo 250pk

Stage 1 Buick Verano 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 315pk +26%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Buick Verano 2.0 Turbo 250pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Buick Verano vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Buick Verano 2.0 Turbo 250pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Buick Verano 2.0 Turbo 250pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Buick Verano 2.0 Turbo 250pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk.

De chiptuning Buick Verano 2.0 Turbo 250pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Verano 2.0 Turbo 250pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk
 • Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Buick Verano 2.0 Turbo 250pk auto kan doen:

Verschillende vormen Buick Verano 2.0 Turbo 250pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Verano 2.0 Turbo 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Buick Verano 2.0 Turbo 250pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Buick Verano 2.0 Turbo 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Buick Verano 2.0 Turbo 250pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chiptuning. Je Buick Verano 2.0 Turbo 250pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Buick Verano 2.0 Turbo 250pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Buick Verano 2.0 Turbo 250pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Buick .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick en bent u uw auto dus even kwijt.