Buick Verano 2.4i 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Buick Verano 2.4i 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 198pk +10%
Koppel 232nm 249nm +7.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Buick Verano 2.4i 180pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Buick Verano 2.4i 180pk:​​

 • Meer koppel uit uw Buick
 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Buick Verano 2.4i 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Buick Verano 2.4i 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Buick Verano 2.4i 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Verano 2.4i 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Buick Verano 2.4i 180pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Buick Verano 2.4i 180pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Buick Verano 2.4i 180pk wordt!
 • Goede Buick Veranochiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick Verano 2.4i 180pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Buick Verano 2.4i 180pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Buick Verano 2.4i 180pk is een populaire manier om je Buick Verano 2.4i 180pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Buick Verano 2.4i 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Buick Verano 2.4i 180pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Verano 2.4i 180pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Buick Verano 2.4i 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Buick Verano 2.4i 180pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Verano 2.4i 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Buick Verano 2.4i 180pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Verano 2.4i 180pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.