chiptuning Suzuki Baleno: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Baleno auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Suzuki Baleno vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Suzuki Baleno worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Suzuki Baleno engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Suzuki Baleno engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki Baleno auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Suzuki Baleno auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Suzuki Balenotuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Suzuki Baleno motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Suzuki Baleno OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Suzuki Baleno chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Baleno auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Suzuki Baleno chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Suzuki Baleno ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Suzuki Baleno auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Suzuki Baleno chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Baleno auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Suzuki Baleno, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Baleno behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Suzuki Baleno chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Suzuki Baleno is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat auto tuning voor u Suzuki Baleno kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Suzuki Baleno ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Baleno kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Suzuki Baleno.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Suzuki Baleno fabrikant je auto Suzuki Baleno kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Suzuki Baleno halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Suzuki Baleno chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over eco tuning Suzuki Baleno.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je hier beneden bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Suzuki Baleno chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Suzuki Baleno auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki Baleno.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Suzuki Baleno zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki Baleno doen.