Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki baleno 1.0 boosterjet 112pk

Stage 1 Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 130pk +16.1%
Koppel 170nm 230nm +35.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Suzuki Baleno is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk gaat u merken dat uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk veel lekkerder gaat door tuning Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk. Je Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningSuzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk?​

Bij stage één chippen Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk waarborgen. Zonder uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk kan worden!
 • De beste Suzuki Balenotuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk is een populaire methode om je Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk ECU niet te ontmantelen.

Je Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk. Hierbij pas je de Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk auto.

Zo doen wij buiten Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet 112pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Suzuki auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki auto dus even kwijt.