Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 120pk +20%
Koppel 150nm 190nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft tuning Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk?

De ecu software van uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki Baleno veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw Suzuki
 • Meer rijplezier uit uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk!

Chiptuning Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk. Hierbij pas je de Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk.

Zo doen wij buiten Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Suzuki Baleno RS 1.0 Turbo 100pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Suzuki chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Suzuki en bent u uw Suzuki auto dus even kwijt.