Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 135pk +23.9%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk?

De ecu software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Suzuki Grand Vitara zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 109pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki , zonder dat hierbij veranderingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki auto doen.