Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki sx4 s-cross 1.4 boosterjet 140pk

Stage 1 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 155pk +10.7%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk?

De ecu software van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Suzuki SX4 S-Cross vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Suzuki chip tuning.

Door het chiptunen van uw Suzuki auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Suzuki SX4 S-Cross is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Suzuki
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk. Je Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Mercury
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Suzuki auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.